Voor werkgevers en werknemers

Bedrijfsfitness

 
Vitaliteit en teambuilding door samen te sporten
Sporten met collega's met een motiverende trainer

Door samen te sporten wordt de band binnen het team sterker. Daarnaast is de kans op verzuim aanzienlijk minder bij gezond en fit personeel. Kom met jullie team sporten bij JOUW GYM op een vast moment. Liever bij jullie? Geen probleem, we komen graag langs en nemen de spullen mee.

 
Voor een fit en vitaal team
 
Vaste tijden die jullie uitkomen
 
Train met wel 15 collega's samen
 
Training naar eigen invulling

Door te gevarieerd te trainen blijft het leuk en blijf je komen

Door regelmatig te sporten voel je je energieker tijdens je werk. Maar hoe zorg je er nou voor dat het sporten leuk en motiverend blijft? Wij zorgen elke week weer voor een gevarieerde training. Ook maken we de training leuk met sport en spel.

Fit personeel presteert beter

Bij bedrijfsfitness gaat het erom dat werknemers worden aangezet om te gaan bewegen, een gezondere levensstijl te creëren, en dat dit gebeurt onder deskundige begeleiding. Dit is voor veel werkgevers nodig om het ziekteverzuim in hun organisatie terug te dringen.Op lange termijn zorgt voldoende beweging ervoor dat iemand fitter is, beter bestand is tegen stress en beter in zijn vel zit, kortom een gezonde en gelukkige werknemer. Dat wil natuurlijk iedereen, of je nu werknemer of werkgever bent. JOUW GYM helpt hier graag aan mee en tilt bedrijfsfitness naar een hoger level.

Naast dat sporten bij JOUW GYM zorgt voor veel variatie in de lessen, zorgt de trainer ook voor extra motivatie en energie tijdens het sporten. Onze trainingen worden veelal in groepsverband gegeven, dit doen wij omdat je elkaar in een groep goed kunt motiveren om door te zetten. Tevens zorgt dit ook voor gezelligheid tijdens het sporten. Bij bedrijfsfitness zal dit ook een motiverende factor zijn. Tijdens alle trainingen zorgen we voor goede begeleiding en helpen we je waar nodig met jouw doelen. Voor meer persoonlijke begeleiding is er ook de mogelijkheid om te werken met een personal trainer. Wij kunnen je dan gerichter en persoonlijker helpen. Dat kan fijn zijn als je net begint met sporten, of liever in een kleiner gezelschap of alleen sport.

Afwisselende trainingen

In tegenstelling tot andere sportaanbieders zorgen wij bij JOUW GYM voor veel afwisseling in de bedrijfsfitness trainingen en zijn wij één van de weinige die de sportschool mee naar buiten neemt. Daarnaast bieden we ook verschillende soorten trainingen aan, denk hierbij aan bootcamp op verschillende niveaus, outdoor fitness en mud masters lessen. Bij al onze buiten trainingen werken we met materialen die we in de natuur tegenkomen. Doordat wij buiten in de natuur op verschillende locaties sporten blijven de lessen heel gevarieerd en word je elke les weer opnieuw uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen. .

Als je kiest voor bedrijfsfitness bij JOUW GYM ben je verzekerd van afwisselende intensieve trainingen met goede begeleiding en gezelligheid van groepsgenoten voor de nodige motivatie. Wij helpen je om met bedrijfsfitness te werken aan gezondere en vitale werknemers. We hopen je snel te verwelkomen bij JOUW GYM!

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden