Effectief trainen maar dan thuis

Personal trainer aan huis

 
Fit worden zonder de deur uit te gaan
Comfortabel sporten in en rondom je eigen huis

Meer privacy en meer comfort. Thuis sporten is enorm effectief. Dat komt omdat wij naar jou komen. Zo heb je altijd een stok achter de deur en blijf je regelmatig sporten en ben je bewust bezig met je gezondheid. Of we nou sporten in de tuin, woonkamer of afgezonderde fitnessruimte wij maken er een top training van.

 
Sporten in een vertrouwde omgeving
 
Wij komen naar jou toe
 
Altijd een stok achter de deur
 
Vaste tijden zijn mogelijk

Train alleen, met partner of samen met de familie

We trainen aan huis tot 4 personen. Dus of je nou alleen sport of dat heel de familie mee doet, wij regelen het. Leeftijd maakt niet uit wij maken de training op maat en nemen alles mee. Zo heb jij geen zorgen.

Als je kiest voor personal training dan kies je voor een investering in jezelf. Je wilt werken aan je fitness, aan een betere versie van jezelf. Dit is een van de betere investeringen die je kunt maken. Je bent opzoek naar een Personal trainer aan huis. De redenen om thuis te trainen verschillen enorm. Misschien wil je efficiënter met je tijd om gaan. Of misschien wil je gewoon meer privacy en train je liever in je eigen tuin. Wat je reden ook is, wij verzorgen jouw volledige training op maat.

Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je wilt trainen. Wij komen vervolgens met alle benodigde materialen naar jou toe. Alles is gebaseerd op jouw persoonlijke fitness doel. Wij stellen een zorgvuldig fitness plan op met daarin richtlijnen voor je training en voeding maar ook voor je complete lifestyle.

Diverse training aan huis

Krachttraining is een van de meest effectieve manieren om fitter en sterker te worden. Met personal training aan huis verzorgen wij niet alleen krachttraining maar bieden wij een breed scala aan fitness aan. Zo doen we ook aan kickboksen, HIIT en kettlebell trainingen. Jij kiest welke vorm van training je prettig vindt en samen gaan we voor het beste mogelijke resultaat. Op deze manier is geen een training hetzelfde en zorgen wij ervoor dat je continu progressie maakt. Samen sporten kan heel leuk en motiverend zijn. Sport je liever samen met een familielid of vriend/collega? Geen probleem, wij bieden trainingen aan tot maximaal 4 personen.

Personal training is maatwerk

Personal training is maatwerk en dat is nog belangrijker bij een personal trainer aan huis. Tijdens, maar ook buiten de training om is jouw doel onze prioriteit. Verwacht dus alle aandacht en begeleiding die nodig is. Naast de training aan huis zorgen wij ook voor een op maat gemaakt professioneel fitness & voeding schema. Zo kun je ook buiten de lessen om zelfstandig aan de slag met je gezondheid. Daarnaast zijn wij 6 dagen in de week bereikbaar voor vragen en adviezen rondom fitness & lifestyle.

Personal training aan huis in en rondom het Gooi

Wij zijn actief in en rondom het Gooi. Met een personal trainer aan huis nemen wij de complete sportschool ervaring met ons mee. Of je nou wilt trainen in je tuin, in het bos of in de studeerkamer wij verzorgen de complete les. Alle apparatuur die je nodig hebt nemen wij, samen met een op maat gemaakte training.

Gratis intake

Bij interesse in personal training aan huis starten wij altijd met een intake, deze kun je kosteloos aanvragen. De personal trainer neemt contact met je op om de afspraak in te plannen. Een proeftraining is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden