Kleine sportschool Amersfoort

Ik trainde in een kleine sportschool in Amersfoort. Dit is wat ik geleerd heb.

Mijn vriendin en ik besloten te gaan fitnessen. In een stad als Amersfoort zijn er veel sportscholen om uit te kiezen. Het was tijd voor ons om er een te vinden die het beste bij ons past. Als je kijkt naar wat de sportscholen aanbieden, kan het behoorlijk verwarrend zijn. Al die apparaten, lessen en trainers. Wat heb je precies nodig? Wij waren op zoek naar een kleine sportschool in Amersfoort waar we ons thuis voelden. JOUW GYM Amersfoort is degene die we gekozen hebben en ik ben nu blij met mijn keuze. Ik zal vertellen waarom.

Je ziet jezelf anders trainen als je een trainer hebt.

Ik merkte dat het hebben van een personal trainer een totaal andere ervaring was dan alleen trainen. Je hebt een plan voor elke dag, en het gaat niet alleen om de intensiteit van je trainingen, maar ook om hoe laat je ze doet, hoe lang je rust tussen sets etc. Het is geweldig om iemand te hebben die deze details voor je regelt, zodat je alleen maar hoeft te komen en te trainen!

In het begin dacht ik dat het moeilijk zou zijn om me in te schrijven voor persoonlijke trainingssessies op momenten dat ik normaal gesproken gewend ben om alleen te trainen. Maar nu realiseer ik me hoeveel effectiever dit kan zijn in tegenstelling tot helemaal geen plan hebben. Met een trainer weet ik precies hoeveel gewicht ik moet heffen tijdens elke set en hoeveel herhalingen ik moet doen bij elke oefening, zodat ik veilig en effectief mijn doel kan bereiken na verloop van tijd - en dat is precies wat er is gebeurd!

Het belangrijkste van de trainingen is, dat je zowel lichamelijk als geestelijk concrete resultaten kunt zien:

  • Fysiek: Na slechts vier weken trainen met mijn trainer hebben we samen ons eerste doel bereikt (3 kg afvallen). Deze resultaten waren zo motiverend omdat ik nu kon zien dat ik sterker werd door regelmatig te trainen onder deskundige begeleiding in plaats van dingen op eigen houtje te proberen (wat nooit echt had gewerkt).
  • Mentaal: Dit hielp me zelfvertrouwen op te bouwen; mezelf vooruitgang zien boeken was extreem motiverend! Wat ook het vermelden waard is, is dat toen we samen ons eerste doel hadden bereikt, we terug konden kijken naar eerdere foto's/video's die we in de afgelopen vier weken in verschillende fasen hadden gemaakt, om ze naast elkaar te leggen voordat we weer verder gingen :)

Ga eens kijken bij deze persoonlijke, kleine sportschool in Amersfoort. Personal trainers helpen je jouw fitnessdoelen te bereiken.

Gratis proefles

Meld je vrijblijvend aan om een keer gratis mee te doen.

Je hebt een trainingsplan dat gebaseerd is op jou als persoon.

Op die manier krijg je een trainingsplan dat gebaseerd is op je lichaamstype, voorkeuren en doelstellingen. Je trainer zal ook rekening houden met je gezondheidstoestand en persoonlijke voorkeuren wanneer hij het plan voor je opstelt.

Als je al een tijdje traint maar nog steeds niet de gewenste resultaten hebt bereikt, is het tijd om iets in je trainingsprogramma te veranderen. Misschien doe je te veel herhalingen? Of misschien zijn er te veel dagen waarop je helemaal niet traint? Wij zullen je helpen oplossingen te vinden die beter werken voor jou!

JOU GYM is een kleine sportschool in Amersfoort waar je altijd onder begeleiding traint. Wij willen je helpen om je doelen te bereiken, dus neem gerust contact met op voor meer informatie: 033 – 203 51 26  of info@yourgym.nl

Je hoeft niet na te denken over de training maar doet het gewoon.

Als je zoals ik bent, dwalen je gedachten af. Je begint na te denken over je werk, of je gezin, of wat je gaat eten. En hoewel het belangrijk is om aan deze dingen te denken (misschien niet in de sportschool), is het ook belangrijk om ze niet je trainingssessie te laten overheersen. Het lijkt in eerste instantie misschien contra-intuïtief: waarom zou ik me op iets anders willen concentreren? Maar door niet na te denken over de training zelf, maar gewoon de training te doen die mijn trainer voorschreef (en hij had gelijk), kon ik me concentreren op de fysieke bewegingen in plaats van verstrikt te raken in "moeten" en "moetjes". Het resultaat? Mijn hartslag in rust daalde van 60bpm naar beneden in de 50; mijn gewicht daalde van 90kg naar 80kg; en mijn vetpercentage daalde van ongeveer 15% naar enkele cijfers - en dat alles zonder grote veranderingen in mijn eetgewoonten, behalve dat ik meer pure producten ben gaan eten.

Kleine sportschool Amersfoort

Als je je zorgen maakt over het maken van fouten tijdens je training (of zelfs als je dat niet doet), laat Ismee je dan begeleiden! Zij zal ervoor zorgen dat wat je ook doet, het veilig, effectief en efficiënt is zodat je alleen maar klaar hoeft te staan om te gaan!

Kom naar deze leuke, kleine sportschool in Amersfoort en kom in vorm. Bel nu op: 033 – 203 51 26 of meld je aan voor meer informatie.

Je bent niet alleen in de sportschool.

Je zult niet alleen zijn in de sportschool. Er zijn daar genoeg mensen die nog nooit in een sportschool zijn geweest, en dat is niet erg! Je kunt trainen met een vriend of nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe oefeningen proberen en nieuwe vrienden maken. Je kunt hulp vragen aan andere leden of aan je trainer als je dat nodig hebt. Het beste is dat je ook anderen terug kunt helpen!

Een trainer motiveert je en daagt je constant uit.

Een trainer motiveert je en daagt je voortdurend uit.

Het gaat niet alleen om de fysieke training; het gaat er ook om dat je leert hoe je je lichaam op een andere manier kunt gebruiken, met andere spieren. Een trainer kan je helpen van slechte gewoontes af te komen, zoals roken of te veel alcohol drinken, die beide niet alleen ongezond zijn, maar het trainen ook bemoeilijken.

De sfeer in een sportschool is positief en vriendelijk, dus het is logisch dat mensen die samen trainen vaak vrienden worden of zelfs beginnen te daten! Het sociale aspect van fitness kan net zo belangrijk zijn als fit worden!

In de kleine sportschool JOUW GYM in Amersfoort verbeter je je kracht, snelheid, balans en flexibiliteit. Doe mee aan een circuittraining of neem een personal trainer om je te helpen je doelen te bereiken. Na elke workout voel je je energieker en gedrevener. Maak nu een afspraak: 033 – 203 51 26  of kom langs wanneer je maar wilt: info@jouwgym.nl Wij zijn jouw geheime wapen!

Je leert te eten op een manier die bij je lichaam past.

Mijn ervaring is dat een trainer je kan leren te eten op een manier die bij je lichaam past.

Voedsel is brandstof en moet niet worden gebruikt als beloning of een speciale status krijgen. Als je de resultaten van je training wilt maximaliseren, is het belangrijk om een dieet te vinden dat voor jou werkt. Een trainer kan hierbij helpen door aanbevelingen te doen op basis van het type trainingsplan dat hij voor je heeft ontworpen, en op basis van zijn kennis van hoe verschillende voedingsmiddelen verschillende soorten mensen verschillend beïnvloeden.

Een goed voorbeeld van een effectieve maaltijd is een maaltijd die voornamelijk bestaat uit magere eiwitten zoals kipfilet of vis, niet-zetmeelrijke groenten zoals broccoli of spinazie, plus wat complexe koolhydraten zoals zilvervliesrijst of quinoa (rijker aan vezels). Fruit is ook goed, maar moet worden beperkt tot slechts een portie per dag vanwege hun hoge suikergehalte - idealiter geconsumeerd na de training wanneer glycogeenniveaus het meest dringend moeten worden aangevuld!

JOUW GYM is een kleine sportschool in Amersfoort die uniek is. Je traint altijd onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Uitstekend geschikt voor als je wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon wilt beginnen met sporten.

Een trainingsplan maakt duidelijk wat je moet doen en hoe vaak je dat moet doen.

Dus, wat is een trainingsplan? Een trainingsplan is een document waarin staat welke oefeningen je moet doen, hoe vaak je ze moet doen en hoe vaak. Bijvoorbeeld:

  • Wat zijn je doelen?
  • Hoeveel keer per week wil je trainen?
  • Welke oefeningen moet ik doen?
  • Hoeveel gewicht moet ik gebruiken? Moet dit zwaarder of lichter zijn dan normaal?

De precieze details van het trainingsprogramma hangen af van je doelstellingen, leeftijd en fitnessniveau.

Conclusie: Het kan leuk zijn om onder begeleiding te trainen in een kleine sportschool in Amersfoort: JOUW GYM

Het kan leuk zijn om onder begeleiding te trainen in een kleine sportschool. Het persoonlijke trainingsplan is een goede manier om je doelen te bereiken, dus wees niet bang om vragen te stellen. Je kunt meer dan je denkt!

Dus kom naar JOUW GYM de kleine sportschool in Amersfoort met uniek programma en geniet van een leuke workout terwijl je in vorm komt.

Gratis proefles

Meld je vrijblijvend aan om een keer gratis mee te doen.

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden