Blijvend fit worden

Circuittraining en Groepslessen

 
Wil jij fit worden op een leuke manier?
Begeleid sporten in een kleine groep van maximaal 10 personen. 

Ga voor de beste versie van jezelf. Voel je merkbaar fitter en sterker na elke training. De trainer is je motivator en stok achter de deur. Ben jij klaar om er dit keer echt voor te gaan?

 
Voor een fittere en sterkere jij
 
Zeer geschikt als je wilt afvallen
 
Kleine groepen van max 10 pers
 
Altijd trainen op jouw eigen niveau
Afvallen en fit worden is niet zomaar iets wat je even doet

Een gezond en fit lijf neemt tijd en doorzettingsvermogen in beslag. Het is belangrijk dat je een lifestyle vindt die bij jou en jouw situatie past. Wij zorgen dat je consistent op de juiste manier blijft trainen. Wij zijn jouw stok achter de deur.

Fit worden op de meest gezonde manier. Dat doe je tijdens de effectieve groepslessen van JOUW GYM

Tijdens elke training zetten wij verschillende oefeningen uit in de zaal. Met elke oefening train je je kracht, balans, snelheid of uithoudingsvermogen. Op een speelse manier train je tijdens de les je gehele lichaam. Een training duurt 45 minuten en er kunnen maximaal 10 deelnemers aansluiten per les. De trainer moedigt je tijdens de les aan en zorgt ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert. 

Je zal snel merken dat het heel anders trainen is dan in een reguliere sportschool. Er hangt een intieme en gezellige sfeer en je bent snel wegwijs in de groep en met de oefeningen. Voor en na de les kun je even ontspannen in onze lounge. Daar berg je ook je spullen op in een kluisje of kun je je bidon vullen.

Ben jij opzoek naar net wat meer aandacht tijdens het sporten en een trainingsmethode die werkt? Meld je dan nu snel aan voor een gratis proefles en ervaar het zelf.

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden