Blijvend fit worden

Circuittraining en Groepslessen

 
Wil jij fit worden op een leuke manier?
Begeleid sporten in een kleine groep van maximaal 10 personen. 

Ga voor de beste versie van jezelf. Voel je merkbaar fitter en sterker na elke training. De trainer is je motivator en stok achter de deur. Ben jij klaar om er dit keer echt voor te gaan?

 
Voor een fittere en sterkere jij
 
Zeer geschikt als je wilt afvallen
 
Kleine groepen van max 10 pers
 
Altijd trainen op jouw eigen niveau
Afvallen en fit worden is niet zomaar iets wat je even doet

Een gezond en fit lijf neemt tijd en doorzettingsvermogen in beslag. Het is belangrijk dat je een lifestyle vindt die bij jou en jouw situatie past. Wij zorgen dat je consistent op de juiste manier blijft trainen. Wij zijn jouw stok achter de deur.

Ontdek de kracht van Circuittraining bij JOUW GYM: Fun, Fit & Flexibel!

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit te worden en je gezondheid te verbeteren? Zoek dan niet verder! Circuittraining bij JOUW GYM in Blaricum en Amersfoort biedt jou de perfecte combinatie van plezier en resultaat.

Wat is circuittraining?

Circuittraining is een trainingsmethode waarbij je verschillende oefeningen achter elkaar uitvoert met rustpauzes ertussen. Deze oefeningen richten zich op alle spiergroepen in je lichaam, waardoor je kracht, conditie, balans en coördinatie op een uitdagende en afwisselende manier traint.

JOUW GYM biedt diverse circuittrainingen:

Bij JOUW GYM hoef je je niet te vervelen! We bieden een breed scala aan circuittrainingen zodat je altijd een les kunt vinden die past bij jouw wensen en voorkeuren.

 • Interval Training: Verhoog je uithoudingsvermogen en verbrand calorieën met intensieve interval trainingen.
 • HIIT (High Intensity Interval Training): Daag jezelf uit met explosieve oefeningen en korte rustperiodes in onze HIIT lessen.
 • BBB (Buik, Billen, Benen): Train specifiek op deze belangrijke spiergroepen met gerichte oefeningen in onze BBB classes.
 • 60+ Training: Blijf fit en vitaal op een verantwoorde manier met onze speciaal ontwikkelde circuittrainingen voor 60-plussers.
 • Pilates Circuit: Combineer de kracht- en flexibiliteitsvoordelen van Pilates met dynamische oefeningen in een circuittraining.

Duur van de lessen:

Onze circuittrainingen duren ofwel 30 minuten of 45 minuten. Zo kun je makkelijk een les inplannen die past in jouw drukke schema.

Voordelen van circuittraining bij JOUW GYM:

 • Effectief: Circuittraining is een van de meest efficiënte manieren om calorieën te verbranden en vet te verliezen.
 • Gevarieerd: Met verschillende circuittrainingen raak je nooit uitgekeken en blijf je gemotiveerd.
 • Geschikt voor alle niveaus: Of je nu beginner bent of al wat meer ervaring hebt, onze trainers passen de oefeningen aan jouw niveau aan.
 • Gezellige sfeer: Train in onze groepen met een ongedwongen en motiverende sfeer. Je wordt aangemoedigd door je trainer en medecursisten om het beste uit jezelf te halen.
 • Gratis proefles: Probeer nu gratis uit of circuittraining iets voor jou is met onze vrijblijvende proefles!

JOUW GYM: Meer dan alleen circuittraining

Naast onze diverse circuittrainingen biedt JOUW GYM ook nog meer mogelijkheden om jouw gezondheid en fitheid te verbeteren:

 • Personal Training: Krijg persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer die een trainingsschema op maat voor jou samenstelt.
 • Overige groepslessen: Naast circuittraining bieden we ook andere groepslessen aan zoals HIIT, 60+ en pilates.
 • Begeleiding en ondersteuning: Onze trainers staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.

Populair: All-in lidmaatschap met circuittraining + personal training

Wil je optimaal resultaat behalen en profiteer je graag van zowel de voordelen van circuittraining als van personal training? Dan is ons populaire All-in lidmaatschap perfect voor jou! Met dit lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot alle circuittrainingen, groepslessen én krijg je een aantal personal training sessies per maand. Zo combineer je de fun en variatie van circuittraining met de gepersonaliseerde aandacht en begeleiding van een personal trainer.

Klaar om te beginnen?

Meld je nu aan voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk en effectief circuittraining bij JOUW GYM is! Ontdek welke circuittraining past bij jouw wensen en ontdek de voordelen van ons All-in lidmaatschap.

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden