Sportschool Blaricum

Ben jij opzoek naar een sportschool in Blaricum met begeleiding en fijne sfeer? Misschien is JOUW GYM Sportschool Blaricum wat voor jou  

Verlies dat extra gewicht, word fit en voel je geweldig in dé sportschool van Blaricum. De sportschool is vrij nieuw in 't Gooi, maar heeft al veel populariteit verworven met haar vriendelijke personeel, ruime faciliteiten en innovatieve workout programma's.

Door neuromusculair te trainen en de juiste lifestyle aan te nemen bereik jij je doelen met veel plezier.

Diensten van JOUW GYM

Dienst Beschrijving
Circuittraining Een dynamische trainingsvorm waarbij je verschillende oefeningen uitvoert op stations, maximaal 8 personen.
Personal Training Individuele begeleiding van een ervaren trainer die je helpt bij het behalen van jouw specifieke fitnessdoelen.
Small group training Trainen in een kleine groep onder begeleiding van een trainer.
60+ training Een speciaal programma gericht op mensen van 60 jaar en ouder, met aangepaste oefeningen.
Interval Trainingen waarbij afwisselend hoge intensiteit en rustperiodes worden toegepast.
Lifestyle advies Advies op het gebied van voeding, slaap, stressmanagement en andere aspecten van een gezonde levensstijl.

Fit worden in de sportschool, met je vrienden of familie.

Dus, je wilt fit worden? Nou, er zijn vele manieren om het aan te pakken. Je kunt fit worden in de sportschool Blaricum met je vrienden. Je kunt het ook met je familie proberen.

Neem een vriend of familielid mee en laat hem of haar samen met jou oefeningen doen. Dit is geweldig om twee redenen: ten eerste kun je elkaar motiveren en verantwoordelijk houden voor de dagen dat je geen zin hebt om te sporten; ten tweede, als een van jullie niet weet hoe je een oefening goed moet doen, kun je elkaar helpen! Het is ook leuk - wie houdt er niet van om samen te zijn met bekenden?

Kom bij ons sporten en maak plezier!

Wij bieden vele opties voor mensen die willen afvallen, sterker willen worden of gewoon fit en energieker willen zijn. Onze fitnessruimte is uitgerust met de modernste machines die zullen helpen je krachttraining te verbeteren. Als je op zoek bent naar iets anders dan de gebruikelijke fitness routine, probeer dan onze exclusieve Reaxing line en ervaar fitness met ontzettend veel fun.

Onze lidmaatschappen starten al vanaf slechts €9.95 p/w. Je traint altijd onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Zo weet je zeker dat je geen blessures oploopt en de oefeningen goed uitvoert.

Bouw je spierkracht op met gewichten.

Om spierkracht op te bouwen, moet je werken met meer dan je lichaamsgewicht. Een goede manier om spieren te ontwikkelen is door meer gewicht te gebruiken dan je gewend bent. Naarmate je meer gewicht tilt, zullen spieren in kracht, merkbaar, toenemen.

Begin met lichte gewichten die je gemakkelijk minstens 10-15 keer achter elkaar kunt optillen. Voeg dan na elke herhaling een beetje meer gewicht toe tot je een punt bereikt waarop het moeilijk is om nog een herhaling te voltooien.

Als je nog nooit gewichten hebt getild, begin dan met zeer lichte gewichten en werk langzaam naar boven toe. Als je al eerder aan fitness hebt gedaan, maar al een tijdje niet meer, begin dan met ongeveer 60 procent van het maximumgewicht dat je voorheen gebruikte.

Misschien wil je beginnen met slechts één set van elke oefening (ongeveer 25 herhalingen) per trainingssessie. Als dat te gemakkelijk is, ga dan verder en verhoog het aantal sets (tot drie sets) of verhoog de hoeveelheid gewicht, zodat het uitdagender voor je wordt.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Gebruik de Airbike om je uithoudingsvermogen op te bouwen.

De airbike is een geweldige manier om je uithoudingsvermogen op te bouwen. Je kunt het voor een lange tijd doen zonder dat het verveelt!

De airbike is een geweldige manier op fit te worden. Bij onze spotschool in Blaricum maken we bij de meeste trainingen wel gebruik van de airbike. Je voert korte sets uit van 30s tot 1 minuut.

Door elke week iets langere sets aan te houden ga je merkbaar vooruit. Een absolute topper voor je uithoudingsvermogen.

Word fit in een leuke groep met veel fun

Wij bieden alles wat je in een gebruikelijke sportschool tegenkomt. Maar wat echt uniek is in de sportschool in Blaricum is onze Reaxing apparatuur.

Een mix van sport en spel. Het stelt je in staat te werken aan je kracht, uithoudingsvermogen maar ook aan de cognitieve kant. Het is een unieke trainingsmethode overgewaaid vanuit Italie.

Er zijn maar een aantal vestigingen in Nederland die deze vooral speelse trainingsmethode aanbieden

Sport in een kleine groep om zo ook gestimuleerd te worden door je medesporters. Op deze manier heb je altijd een stok achter de deur en doe je het niet alleen.

Takeaway: Word fit in dé sportschool van Blaricum!

Dé sportschool van Blaricum is dé plek waar je fit wordt en blijft.

Sportschool Blaricum is dé ultieme fitnessbestemming. Het sportcentrum biedt een breed scala aan fitnessfaciliteiten en -apparatuur in een moderne en goed uitgeruste omgeving. Je kunt hier terecht als je je kracht, uithoudingsvermogen of lenigheid wilt verbeteren of als je gewoon in vorm wilt blijven.

Kom naar Blaricum waar alle soorten trainingen zijn samengebracht onder één dak. De trainers staan voor je klaar.

Meer informatie over lidmaatschappen vind je hier.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Kom met ons in contact.

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden