Over ons

Wij zijn JOUW GYM
over ons
Een plek waar fit worden en sporten leuk is om te doen. Dat was het doel van JOUW GYM.
- Ismee Nobels
 
Een uniek concept heeft ook unieke kenmerken
Focus op functioneel

Train for life. Fit voor het dagelijkse leven en meer.

Train with fun

Een leuke training houd je vol, en blijf je doen.

Bewezen methode

Elke training doet wat met je lichaam en werkt.

Geen standaard sportschool

Een exclusieve studio voor een betaalbare prijs.

Alle expertises bij elkaar
Een gemotiveerd team
staat voor je klaar
Ismee nobels
Ik wil mensen te helpen bij het verkrijgen van een fitter, slanker, sterker en vitaler lichaam. Ik geloof dat mensen meer uit het leven kunnen halen door middel van sporten en gezond eten.
Ismee Nobels
Personal trainer
Ilja Meewezen
Een gezonde lifestyle zorgt voor zo veel moois in je leven. Door te sporten, goed en lekker te eten en voldoende te rust te nemen verbeter je de kwaliteit van je leven aanzienlijk. 
Ilja Meewezen
Operationeel manager
Mijn naam is Roy, en samen gaan we tot het uiterste! Tijdens de training zorg ik ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en elke week een stapje dichterbij je doel komt. Wanneer gaan we samen aan de slag?
Roy Blesing
Sales director
Bob is sinds 1980 werkzaam in zijn eigen praktijk in Leusden. Door de jaren heen heeft hij de navolgende specialistische studies afgerond. 
Bob Nobels
Fysiotherapeut
Julian Houweling
Een actieve levensstijl is de sleutel tot een gelukkig en energiek leven. Door regelmatig te bewegen, bewust te eten en voldoende rust te nemen, creëer je de ideale basis voor een gezond en vitaal leven.
Julian Houweling
Fitness Trainer
Esther van de Groep
Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen naar een fitte en evenwichtige levensstijl. Samen werken we aan een sterker lichaam, meer energie en een gezondere geest.
Eshther van de Groep
Fitness Trainer
Eva Bijkerk
Sport en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als jouw trainer sta ik klaar om je te inspireren en te motiveren op weg naar een krachtiger, slanker en gezonder lichaam.
Eva bijkerk
Fitness Trainer
Juan David Bos
Het bereiken van je gezondheidsdoelen begint met de juiste begeleiding. Samen gaan we op zoek naar een trainings- en voedingsroutine die past bij jouw levensstijl, met als resultaat een vitaler en gelukkiger jij.
Juan David Bos
Fitness Trainer
Trotse partner van
Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden