Sportschool Eemnes

Maak een realistisch plan

Maak een realistisch plan om het lichaam ten goede te veranderen. Identificeer de gebieden die je zou willen veranderen, en vraag jezelf dan af wat je wilt bereiken. Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, bepaal dan het streefgewicht en de datum waarop je dat doel wilt bereiken.

Om je doelen realistischer te maken, kun je overwegen een tijdlijn te gebruiken om jezelf een specifieke datum te geven waarop je dat doel zou willen bereiken. Bijvoorbeeld, als je 10 kg wilt afvallen in drie maanden, moet je doel als volgt worden gesteld: "Over drie maanden vanaf vandaag wil ik 10 kg lichter zijn." Het zal je ook helpen toegewijd te blijven als je je doelen opschrijft, zodat je ze elke dag kunt zien.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Eet goed

Hoewel er geen wonderformule is voor gewichtsverlies, zijn er een paar dingen die iedereen kan doen om zich fitter te gaan voelen.

Het eerste is om goed te eten. Hoewel het niet altijd makkelijk is om junkfood en fastfood te schrappen, zal het je op de lange termijn zeker ten goede komen.

Een ongezond dieet vol bewerkte voedingsmiddelen en suikerhoudende dranken geeft je lichaam geen brandstof of voedingsstoffen, en als je lichaam niet heeft wat het nodig heeft om te functioneren, zul je je traag en moe voelen.

Dit is niet het gevoel dat je wilt als je aan het trainen bent in de sportschool!

Weeg jezelf eens per week

Weeg jezelf één keer per week. Jezelf te vaak wegen is een van de meest voorkomende en gevaarlijke fouten die mensen maken tijdens hun reis om gewicht te verliezen.

Zorg ervoor dat je jezelf niet elke dag weegt omdat je elke dag een beetje meer gewicht verliest en dat kan erg ontmoedigend zijn-zelfs als het niet significant is.

Jezelf dagelijks wegen leidt alleen maar tot onzekerheden en is negens voor nodig.

Gebruik de weegschaal één keer per week om de vooruitgang te meten. Wij raden aan om jezelf op hetzelfde moment van de dag te wegen, op dezelfde dag van de week, omdat je gewicht schommelt op basis van wat je hebt gegeten, of je goed hebt geslapen, hoeveel water je hebt gedronken en soms zelfs je emoties.

Zoek een partner in crime om mee te trainen

Het vinden van een trainingsmaatje is een geweldige manier om in vorm te komen, en een goede trainingspartner kan een enorme hulp zijn bij het verbeteren van jouw conditie.

In onze sportschool in de buurt bij Eemnes biedt veel mogelijkheden om lekker samen te komen trainen.

Het is belangrijk dat je de juiste persoon vindt, want niet alle vrienden zijn even toegewijd aan fitness. Hier zijn enkele tips om het beste trainingsmaatje voor jou te vinden.

Voordat je met iemand gaat trainen, moet je duidelijke verwachtingen hebben. Jullie moeten allebei weten wat jullie gaan doen en hoe vaak, of het geld gaat kosten en wat voor soort verbintenis jullie aangaan.

Als een vriend aanbiedt om je te helpen fit te worden, maar hij weet niet hoe vaak hij zal trainen of in wat voor vorm hij is, is het waarschijnlijk niet het beste idee om ervan uit te gaan dat hij je zal kunnen helpen met je sportdoelen.

Het kan wat tijd kosten om iemand te vinden die al behoorlijk in vorm is en regelmatig met je wil trainen, maar als ze serieus zijn om je te helpen beter in vorm te komen, moeten ze ook bereid zijn alles te doen wat nodig is.

Zoek een partner in crime om mee te trainen, en wij geven je een voorproefje van hoe het is om klaar te zijn voor de zomer.

Train je hele lichaam

Veel mensen trainen hun lichaam door zich op verschillende delen van hun lichaam te richten. Sommigen trainen het bovenlichaam, sommigen trainen het middengedeelte en sommigen trainen het onderlichaam.

Het probleem hiermee is dat elk deel van je lichaam op zo'n manier met elkaar verbonden is dat ze moeten samenwerken om goed te presteren. Door slechts één deel van het lichaam te trainen, zul je niet zo veel uit het training halen als je zou kunnen.

Daarom is het belangrijk dat je je hele lichaam in één keer traint. Om dit te doen, moet je beginnen met calisthenics workouts zoals push-ups en pull-ups. Deze trainingen zullen helpen om de kracht van je borst, schouders, rug en armen in één keer te verbeteren.

Het voordeel van dit soort workouts is dat ze slechts een kleine hoeveelheid ruimte en apparatuur nodig hebben in vergelijking met andere soorten oefeningen. Je kunt ze overal doen, zoals thuis of zelfs buiten als er genoeg ruimte beschikbaar is.

Onze fitnesstrainer van de sportschool in Eemnes leert je speciale workouts die weinig ruimte en materiaal vereisen. Ze zijn ideaal om specifieke lichaamsdelen aan te pakken en kunnen worden aangepast aan elk fitnessniveau. Voor meer informatie bel nu: 033 203 51 26.

Gebruik elke spier in je lichaam

Een gezond lichaam is een goed afgerond lichaam. Om klaar te zijn voor alles wat het leven je in de schoot werpt, heb je een goed uitgebalanceerde spierstructuur nodig. Dit betekent dat je elke spier in het lichaam gebruikt, niet alleen de grote.

Het is zelfs zo dat hoe meer spieren je gebruikt - met name verschillende sets van tegengestelde spieren - hoe beter de houding zal zijn en hoe sterker je over de hele linie zult zijn. Vertrouwen op slechts een paar grote spieren, zoals die in je benen of armen, kan je kwetsbaar maken voor blessures wanneer die spieren tot het uiterste worden gedreven.

Wanneer je traint, let er dan op hoe elke spier aanvoelt terwijl je hem gebruikt. Als een spiergroep na een training ongewoon gespannen of vermoeid aanvoelt, onthoud dan welke oefeningen deze spieren hebben getraind.

Het kan zijn dat je dat gebied per ongeluk hebt overbelast met te veel herhalingen of een gewicht dat te zwaar was voor die specifieke set spieren.

Het is de moeite waard om dit in de gaten te houden en in de routine op te nemen zodat je zich bewust wordt van hoe verschillende gebieden van het lichaam aanvoelen voordat ze overbelast raken.

Door ervoor te zorgen dat al je grote spiergroepen worden gebruikt terwijl je oefeningen doet die gericht zijn op bepaalde gebieden, rek je alle juiste plekken uit en stimuleer je een beter evenwicht over je hele lichaamsbouw.

Sportschool Eemnes heeft alle apparatuur die je nodig hebt om je fysiek fitter en sterker te voelen.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Gebruik altijd de juiste techniek

Techniek is essentieel voor een succesvolle workout. Het is net zo belangrijk als de eigenlijke workout zelf. Om bijvoorbeeld een bicep curl uit te voeren, moet je het lichaam rechtop houden en niet voorover leunen tijdens de beweging.

Als je tijdens de oefening voorover leunt, belast je de rug onnodig en train je de biceps helemaal niet. Let de volgende keer dat je in de sportschool bent goed op hoe de mensen om je heen aan het trainen zijn. Wees op je hoede voor mensen die bij het uitvoeren van oefeningen steeds de juiste vorm negeren.

Je kunt ze vragen of ze weten wat ze doen of ze advies geven over hoe ze de oefening goed kunnen uitvoeren. Het is zelfs beter als je de mensen kunt instrueren wat de juiste vorm is terwijl ze een aantal herhalingen doen met hun huidige gewicht, zodat ze niet hoeven te stoppen en opnieuw te beginnen.

Sportschool eemnes

Train op een regelmatige basis

Je wilt een routine ontwikkelen waar je je aan kunt houden. Op die manier kun je regelmatig aan je conditie werken en er het meeste uithalen. Zelfs als het je maar twee of drie keer per week lukt, is dat beter dan eens in de twee weken, omdat je dan sneller resultaten ziet.

Als je eenmaal begint met regelmatig trainen, raakt het lichaam gewend aan de activiteit, en dat is het moment waarop je nog meer resultaat zult zien van de trainingen. Een ander voordeel van regelmatig trainen is dat je zich niet schuldig zult voelen als je een dag overslaat, omdat je weet dat je het al in het schema hebt opgenomen.

Ga, indien mogelijk, voor regelmatige sessies in de sportschool in plaats van hier en daar een dag over te slaan. Hoe vaker je traint, hoe beter je resultaten zullen zijn.

Conclusie: Je zult grote verbeteringen maken als je je echt inzet om te trainen in onze sportschool Eemnes.

We dromen allemaal van een slank en atletisch lichaam, maar om dat te bereiken is veel werk nodig. Maar gelukkig voor jou hebben we het proces vereenvoudigd, zodat trainen in onze sportschool in Eemnes een fluitje van een cent wordt.

We hebben alleen opgesomd wat je echt moet weten, en de poeha eruit gehaald. We kunnen hier geen snelle veranderingen garanderen, maar onze kennis zal je zeker dichter bij je doelen brengen.

Bel nu sportschool Eemnes voor je eerste les 033 203 51 26.

 

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden