Fitness - Sportschool Huizen en Personal trainer

Wat is er zo speciaal aan Fitness?

Fitness heeft een eenvoudige filosofie: Je moet fit zijn om uitdagingen aan te gaan. Uitdagingen kunnen van alles zijn, van een zwaar studierooster of hard werken op kantoor tot het beklimmen van een berg. Er zijn genoeg uitdagingen in het leven, en je moet er klaar voor zijn.

Dit kun je bereiken door je lichaam en geest te trainen.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Hoe werkt fitness in Huizen?

Hoewel sommige mensen beweren dat het in onze aard ligt om lui te zijn, is dit niet waar.

Mensen zijn gebouwd voor actie. We zijn bedoeld om ons lichaam en onze geest te verkennen en ontwikkelen.

Als we naar de sportschool gaan en een workout doen, doen we dat omdat het uiteindelijk leuk, opwindend en bevredigend is. Het geeft ons een gevoel van welzijn en helpt ons beter te concentreren op het werk.

We voelen ons uiterst tevreden na een workout in de sportschool omdat we iets hebben gedaan waardoor we ons sterker, alerter - meer onszelf - voelen.

Sportschool Huizen

Is het veilig om Fitness te beoefenen?

Is het veilig om een fitnessactiviteit te beoefenen? Fitness is veilig zolang je de instructies van de instructeur of therapeut opvolgt.

Oefen nooit zonder de juiste instructies. Vraag om aanbevelingen van vrienden en familie die positieve ervaringen hebben met een bepaalde instelling of fitnessbeoefenaar.

Neem hier contact op met de beste fitness club in Huizen 033 203 51 26

Waar kan ik een geschikte locatie vinden?

Het antwoord is eenvoudig. Onze sportschool in Huizen is een geweldige plek om te trainen. Ten eerste ligt het op een mooie locatie. Het ligt in de bruisende Blaricummermeent. Maar het is ook zeer goed gelegen ten opzichte van andere locaties. Er zijn veel winkels en restaurants in de buurt, dus als je de workout wilt combineren met winkelen of dineren, is er genoeg om uit te kiezen.

Fitness Huizen 't Gooi is zo'n geweldige plek omdat er altijd onder begeleiding wordt getraind. Daarnaast kun je zelf kiezen of je in een groep of liever alleen wilt trainen.

Gediplomeerde coaches, jazeker? Zij zijn gekwalificeerd om ervoor te zorgen dat je goed en veilig getraind wordt, zodat er geen blessures ontstaan tijdens je trainingen. Er zijn verschillende trainingsprogramma's waaruit je kunt kiezen als je alleen wilt trainen of met een groep vrienden.

Hoe ga ik beginnen?

Als je geen interesse hebt om fit te worden, zul je nooit fit worden omdat je niet de nodige inspanning zult leveren. Je moet fit willen worden. Als je er wel om geeft, ligt de eerste stap al achter je: erkennen dat je fit wilt worden en de beslissing nemen om er iets aan te doen. Dat is een stap die de meeste mensen nooit zetten. Waar je zelf al mee zou kunnen starten:

  1. Rustig lopen/lopen op de plaats gedurende vijf minuten
  2. 10x per been (5 langzaam en gecontroleerd, 5 snel) - achterwaartse lunges met lichaamsgewicht
  3. 10x per been (5 langzaam en gecontroleerd, 5 snel) - lichaamsgewicht voorwaartse lunges
  4. 5 mobiliteitsoefeningen om je bovenrug en schouders los te maken (bijv. Cat Camel, armcirkels, 90/90 stretch)
  5. 10x push ups (op de knieën indien nodig) of 5x bodyweight inverted rows
  6. 10x squats (met goede vorm - kont naar achteren en naar beneden alsof je op een denkbeeldige stoel zit)

Geef niet op!

Het is makkelijk om fit te blijven als alles goed gaat. Maar het wordt pas echt moeilijk als je het moeilijk hebt. Hier zijn enkele suggesties over hoe je gemotiveerd kunt blijven en fit kunt blijven, zelfs in de moeilijkste tijden.

  1. Heb een plan: Plan je trainingsschema en houd je eraan. Plan wat je gaat eten, bereken je calorieën en houd je ook aan dat plan! Plannen zal je helpen je doelen te bereiken.
  2. Zoek steun: Vraag je familie en vrienden om je goed gezelschap te houden tijdens het sporten. Je kunt ook lid worden van een sportschool of een yogales waar ze je zullen motiveren om beter te presteren.
  3. Beloon jezelf: Beloon jezelf voor elke prestatie met iets kleins zoals een chocolaatje of een nieuw paar schoenen!
  4. Geef niet op: Wat er ook gebeurt, geef niet op!

Kortom: Je hebt niets te verliezen door te beginnen met een proefles en je hebt ALLES te winnen!

Afvallen en in vorm blijven heeft grote voordelen, niet alleen voor je gezondheid maar ook voor je zelfvertrouwen. Als u consequent bent met je training, zult je echte veranderingen in je gezondheid zien.

Dus, wat zeg jij? Wil je in vorm komen en je fantastisch voelen? Als het antwoord ja is, stel het dan niet langer uit, verspil geen dag meer – start vandaag nog een circuittraining in Huizen!

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden