Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen of advies

Hoe kunnen wij je helpen?
JOUW GYM Amersfoort

Siliciumweg 71, 3812 SW, Amersfoort

Tel: 033 – 203 51 26E-mail: info@jouwgym.nl
JOUW GYM Blaricum

Deltazijde 32b, 1261 ZM, Blaricum

Tel: 035 203 31 24E-mail: info@jouwgym.nl
JOUW PHYSIO

Siliciumweg 71, 3812 SW, Amersfoort

Tel: 033 - 798 1160 E-mail: info@jouwphysio.nl
Sneller geholpen
Veel gestelde vragen
Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. 
Hoe langer en vaker je bij ons sport hoe beter de prijs, dat belonen we graag! Om je een idee te geven, je sport al met een personal trainer vanaf €27,50 per les.
Je schrijft je altijd in op de club samen met een trainer. Dit gebeurt meestal als je een proefles hebt gevolgd zodat je zeker weet dat je het leuk vindt.
Je meld je gemakkelijk aan via de JOUW GYM app. Daar zie je oa het rooster maar kun je je ook je facturen en lessen inzien.
Bij circuittraining train je in een circuit in een groep van max 12 personen. Dit werkt heel goed als je fitter wilt worden en/of wilt blijven. Personal training is echt 1 op 1 met de trainer. Dit werkt heel goed als je een specifiek fitnessdoel hebt. Dus stel je wilt wat kilo’s kwijt of je wilt sterker worden, is dit iets voor jou!
We hebben een vestiging in Amersfoort en in Blaricum
Jazeker, kijk goed uit dat je op de JOUW GYM plekken gaat staan. Voor fietsers en scooters is er een overdekte stalling.
Opzeggen kan via de JOUW GYM app en via een mailtje naar info@jouwgym.nl. Wij hebben abonnementen die je maandelijks kunt opzeggen en abonnementen voor een jaar.
De algemene voorwaarden vind je hier.
Wij vinden het super leuk om stagiaires te begeleiden. Stuur een mailtje naar info@jouwgym.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.
Wij zijn op dit moment op zoek naar een groepslesinstructeur.
Absoluut. Van teambuildings sessies tot bootcamp. Wij zijn enorm creatief in het verzorgen van een leuke activiteit voor heel het team.
Ja wij beschikken over een AED. Daarnaast zijn wij allen EHBO opgeleid en is er een verbanddoos.
Liever een berichtje? Wij reageren binnen 48 uur.

Voor persoonlijk advies over wat het beste past staan we je graag te woord.

Neem contact met ons op

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden