Sportschool Baarn

Cardio training om mee te beginnen

Voor een gezond hart- en vaatstelsel is beweging van essentieel belang. Cardiotraining is de meest geschikte manier om je hart- en vaatstelsel in goede conditie te houden.

Het doel is om het bloed gemakkelijker door je lichaam te laten stromen. Dat kan je bereiken door zorgvuldig opgebouwde training, waarbij je het hardlopen opbouwt en daarnaast krachttraining doet.

Cardiotraining is een geweldige manier om calorieën te verbranden en af te slanken. Met de cardiotoestellen in de sportschool dichtbij Baarn kun je trainen ongeacht de weersomstandigheden of het tijdstip van de dag.

Sportschool Baarn

Fitness voor een gezond lichaam

Een goede conditie is een essentieel onderdeel van elke gezonde levensstijl. Het doen van een aantal regelmatige, dagelijkse oefeningen zijn noodzakelijk als je in een goede fysieke conditie wilt zijn.

Maar net zo belangrijk als het doen van oefeningen is de manier waarop je ze doet. Als je niet goed stretcht voor je workout of de verkeerde techniek gebruikt, kun je jezelf blesseren.

Veel mensen denken dat fitnessen te zwaar is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Je kunt er echt van genieten als je je fitnessroutine met de juiste instelling benadert en activiteiten kiest die je leuk vindt.

Realistische doelen stellen betekent dat je ervoor moet zorgen dat je doelen haalbaar en meetbaar zijn. Als je bijvoorbeeld zegt: ik wil in vorm komen, dan is dat waarschijnlijk te vaag om je vorderingen te kunnen beoordelen. Maar als je zegt ik wil vijf kilo afvallen voor 1 juni, dan zal je altijd weten of je al dan niet succesvol bent geweest.

Onze fitnessruimte wordt regelmatig aangevuld met nieuwe apparatuur en wordt voortdurend in goede conditie gehouden.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Krachttraining voor diegenen die meer willen dan fitness

Krachttraining is een van de weinige sporten waarbij je niet tegen iemand anders strijdt. Je probeert hem of haar niet te verslaan.

De enige persoon die je probeert te verslaan ben jezelf. Bodybuilding is een sport van zelfverbetering en persoonlijke voldoening. Het gaat erom alles te geven wat je hebt om er beter uit te zien en je beter te voelen.

Het maakt me niet uit of de man naast me grotere biceps of een grotere borstkas heeft dan ik. Ik ben tevreden als mijn lichaam beter wordt, ook al is het maar een klein beetje beter dan voorheen.

Ik geloof dat er maar twee manieren zijn om beter te worden in deze sport: door kennis op te doen en door hard te trainen. Niemand kan dat voor je doen, hoe goed hun bedoelingen ook zijn.

Je moet alles zelf leren, en het dan toepassen in de sportschool. Je moet uit je comfortzone stappen, vergeten wat anderen denken en jezelf harder pushen dan je ooit hebt gedaan. Breng die offers; geef die luxe op die anderen als vanzelfsprekend beschouwen.

Ja, het zal pijn doen, maar het zal het waard zijn!

In de sportschool in Baarn bieden we meer dan alleen fitness. Wij helpen je dus ook met krachttraining en circuittraining. Onze trainers zijn in staat om je een optimale training te geven waarmee je vooruitgang kunt boeken.

Pilates voor de afwisseling

Pilates is een lichaamsconditioneringsroutine die kan helpen bij het opbouwen van flexibiliteit, spierkracht en uithoudingsvermogen in de benen, buikspieren, armen, heupen en rug.

De nadruk wordt gelegd op het uitlijnen van de ruggengraat en het bekken, de ademhaling om stress te verlichten en voldoende zuurstof naar de spieren te laten stromen, het ontwikkelen van een sterke kern of centrum (van het lichaam), en het verbeteren van de coördinatie en het evenwicht. Het belangrijkste doel van Pilates is het in conditie brengen van de kern.

Pilates is genoemd naar de bedenker ervan, Joseph Pilates. Pilates wordt wereldwijd beoefend en wordt ook vaak "Contrology" genoemd. Het is een uniek systeem van geest-lichaam-beweging dat in het begin van de 20e eeuw werd opgericht door Joseph H. Pilates.

De methode van Pilates werd beïnvloed door westerse bewegingsvormen zoals gymnastiek, boksen en Grieks-Romeins worstelen.

Hij geloofde dat geestelijke en lichamelijke gezondheid met elkaar verbonden waren.

Hij bedacht meer dan 500 oefeningen die hij "Contrology" noemde en die kracht opbouwen zonder overtollige massa, gebruikmakend van het natuurlijke bewegingsbereik van het lichaam om flexibiliteit, beweeglijkheid en een zuinige beweging te ontwikkelen.

Wij geven in Sportschool in Baarn de Pilates oefeningen met aanpassingen voor verschillende niveaus, zodat iedereen mee kan doen.

Doe mee met circuittraining

Training in een gezellige groep onder begeleiding van een trainer. Er wordt goed op je houding gelet zodat je niet te zwaar tilt en de oefening correct uitvoert.

Circuittraining kan een geweldige toevoeging zijn aan jouw sportprestatie. Je komt ervan in vorm, wordt merkbaar sterker en je verbetert je conditie aanzienlijk.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Conclusie: Je kunt geweldig trainen en in vorm blijven in de sportschool in Baarn

Als je een goede workout wilt krijgen en in vorm wilt blijven in de sportschool, moet je eens naar Sportschool in de buurt van Baarn gaan.

Het is de beste sportschool in Baarn en omstreken vanwege de verscheidenheid aan activiteiten, het energieke personeel en de aantrekkelijke locatie.

De Gym in Baarn zal je helpen je doelen te bereiken!

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden