Fitnessclub Amersfoort

Kom in beweging in dé fitnessclub van Amersfoort

Wanneer je traint in de fitnessclub van Amersfoort, zijn wij altijd bij je gedurende de training. Je traint altijd onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Onze trainingsmethode biedt een van de gezondste manieren van trainen. Een bewezen manier van trainen die ideaal is als je wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon wilt beginnen met sporten.

Dus als je op zoek bent naar lje wil helpen met jouw fitnessreis, maak dan een afspraak met onze vriendelijke medewerkers op 033 – 203 51 26 of via info@jouwgym.nl

Voor wie is JOUW GYM dé fitnessclub van Amersfoort?

Dus, voor wie is JOUW GYM dé fitnessclub van Amersfoort?

  • Wanner je op zoek bent naar personal training. Met onze trainers en programma's helpen wij je jouw doelen te bereiken.
  • Wanneer je geïnteresseerd bent in small group training. Hier bij JOUW GYM de fitness club van Amersfoort, bieden wij twee soorten small group lessen aan:
  • Wanneer je interesse hebt voor zelfverdediging waarbij je leert hoe je jezelf kunt beschermen tegen een aanvaller, ongeacht of het een man of vrouw is die je aanvalt. Deze les omvat verschillende technieken zoals sparren en het breken van planken met je handen en voeten;
  • Wanner circuittraining je iets lijkt, dit is een combinatie van verschillende oefeningen die je uitvoert op tijd. Elke ronde probeer je je prestaties te verbeteren.
  • Wanneer je opzoek bent naar crossfit activiteiten waar deelnemers verschillende soorten workouts doen in hun eigen tempo, afhankelijk van wat ze willen bereiken;
  • Wanneer je HIIT wilt doen. Dit is waar deelnemers een hoge intensiteit intervaltraining uitvoeren door gebruik te maken van een workout op hoge intensiviteit;
  • Wanneer je interesse hebt in Fysiotherapie. Hier kunnen de deelnemers behandeld worden door onze professionele fysiotherapeuten om hen te helpen sneller te herstellen na blessures of na de herstelperiode van een operatie.

JOUW GYM is uniek dé fitnessclub van Amersfoort waar je onder begeleiding kunt trainen. Wij helpen je om je doelen te bereiken.

Gratis proefles

Meld je vrijblijvend aan om een keer gratis mee te doen.

Je traint altijd onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Je traint altijd onder toezicht van een gecertificeerde trainer. Dit betekent dat je persoonlijke aandacht krijgt van een professional die weet waar hij of zij mee bezig is. Het betekent ook dat je veiligheid gegarandeerd is, omdat je trainer erop toeziet dat je op de juiste manier traint en jezelf niet onnodig in gevaar brengt.

Bovendien zijn wij van mening dat onze leden niet alleen hoeven te zijn als ze naar de sportschool gaan - omdat het leuk en motiverend is om daar te zijn met anderen die dezelfde passie voor fitness delen.

Onze trainers zijn zich er terdege van bewust hoe belangrijk het is dat onze leden zich op hun gemak voelen in dé fitnessclub van Amersfoort, en zorgen ervoor dat ze hen alle begeleiding kunnen bieden die ze nodig hebben, terwijl ze toch het gevoel hebben dat ze bij hun bedrijf horen!

Onze personal trainer kan je helpen om fitter en sterker te worden.

Als je op zoek bent naar een goede conditie, dan kunnen onze personal trainers je helpen. Wij bieden personal training in dé fitnessclub van Amersfoort en omstreken.

Een personal trainer stelt samen met je een fitnessprogramma op dat past bij je doelstellingen en levensstijl. Personal training is ideaal voor mensen die willen afvallen, spieren willen opbouwen of hun algemene fitnessniveau willen verbeteren.

  • Fitter: Onze gediplomeerde personal trainers stellen een programma op dat je helpt fitter en sterker te worden door je algehele bewegingscapaciteit, balans, coördinatie en flexibiliteit te vergroten. Ze leren je op de juiste manier gewichten te heffen, zodat je geen blessures of pijn krijgt in andere delen van je lichaam, zoals je rug of knieën (dit wordt "core stability training" genoemd).
  • Sterker: Door specifieke spiergroepen te versterken met gerichte oefeningen zoals squats of lunges (ook bekend als functionele training), kunnen we de spiermassa vergroten terwijl het totale vetpercentage daalt. Dit geeft een extra voordeel tijdens het sporten omdat meer spiermassa meer calorieën per dag verbrandt, zelfs in rust!

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Wanneer je in dé fitnessclub van Amersfoort aankomt, zal de trainer je begeleiden door een geïndividualiseerde workout routine.

Hij of zij zal je eerst vragen naar je doelstellingen en ervaringsniveau. Vervolgens zal hij of zij een warming-up doen door te stretchen en basisoefeningen te doen om je lichaam klaar te stomen voor de intensievere dingen die volgen. Als dit gedaan is, is het tijd voor krachttraining!

Afhankelijk van het materiaal dat beschikbaar is, kun je jumping squats of deadlifts met gewichten doen, of gewoon explosieve bewegingen zonder gewichten (zoals squats).

Het cardiogedeelte van je sessie kan bestaan uit hardlopen op een loopband of een hometrainer; verschillende soorten krachttoestellen gebruiken; push-ups en lunges doen (en andere basisoefeningen met lichaamsgewicht); of circuittraining doen op matten met verschillende stations die in volgorde zijn opgesteld.

Zodat wanneer een oefening klaar is, een andere er onmiddellijk na begint, zodat je zo lang mogelijk kunt doorgaan zonder tussen elk station te hoeven stoppen.

Fitnessclub Amersfoort

Je krijgt veel aandacht, wordt fitter en voelt je beter!

Je krijgt veel aandacht, wordt fitter en voelt je beter!

In deze fitnessclub in Amersfoort werk je samen met een trainer. Hij begeleidt je tijdens je workout en helpt je om zo goed mogelijk te bewegen. Ook kun je kiezen uit een groot aanbod van oefeningen op maat. Dit betekent dat er bij elk trainingsprogramma rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van het lichaam.

Dit maakt het voor je gemakkelijker om sterker en flexibeler te worden - wat zeker geen kwaad kan! Met een op maat gemaakt voedingsplan zijn er elke maand nieuwe uitdagingen voor zowel het lichaam als geest.

Bovendien is er altijd ruimte voor verbetering: onze fitnesstrainers passen de trainingsschema's aan je vorderingen aan tot je je persoonlijke doel hebt bereikt!

Kom in vorm met een unieke workout bij JOUW GYM, de fitnessclub van Amersfoort. Bel nu naar: 033 – 203 51 26, meld je aan  of neem contact op via info@jouwgym.nl

Dit is JOUW GYM, de gezondste manier van trainen. Gegarandeerd resultaat als jij wilt Afvallen Fitter wilt worden Sterker wilt worden